Post by tayperusrimy on Mar 8, 2022 1:47:02 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Cooking Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Cooking Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi povećavaju novčiće ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Cooking Chef 2022 version ▞▞▞
puno reklama ali odlična igra. Također mi se sviđa kako vam daju ružičaste dragulje kada se odlučite za gledanje oglasa
Dobra igra. Ali, molim vas, poboljšajte grafiku hrane. Hvala ~
Kupcima je potrebno dulje vrijeme čekanja u početku. Ne bi trebalo biti tako teško nadograditi predmete i strojeve
Izvrsno za provođenje vremena. Zabavno i jednostavno, ali ne previše jednostavno.
uživao sam u igri sve dok nisam nadogradio svoj stroj i još uvijek nije nadograđen na stroju s kojim sam počeo
Dobra igra na početku, ali sada se oglasi zamrzavaju i morate zatvoriti igru i vratiti se
živite ovu igru, ali ne mogu podnijeti oglase
Stvarno volim ovu igru. To je doista nevjerojatno; zaokuplja me cijelo vrijeme kad sam manje zauzet. Također me čini da obožavam kuhara; čak pokušavam 2 pridružiti 1 sada. hvala ti
Crazy Cooking Chef Simulator qkqh
Igrica mi se jako sviđa, ali je sranje i dosadna s previše reklama, čak ni ne znam što da radim opet I kad god pokušam zatvoriti oglase wahala don com učini nešto od toga za pls
Hm, nije loša igra, ali imam jednu zamjerku postoji mali tym 4 koji služi kupcima, molim vas, pliiizzz 😭😭 dajte nam više tym-a i nema pojačivača, ali ne ustručavajte se preuzeti
osrednji
Igra neće ni početi nakon zatvaranja oglasa.
Vidimo se uskoro
Jedini problem koji imam je taj što igra ima mnogo oglasa i upravo sam započeo ovu igru i sve što želite je recenziju, molim vas dajte ljudima priliku da prvo zaigraju igru prije nego što zatražite recenziju Ali sve u svemu Volim igru.
previše oglasa
cool
Previše oglasa, ponekad se ne mogu reproducirati.
vrlo spor odgovor
Ne volite ucjenu ocjena za novčiće za igru. Glitchy.
Igra je zabavna, ali kada igram događaj koji se zove winning streak challenge, ne mogu proći sljedeću razinu jer je pisalo da više nema kupaca iako mi još ne ponestaje vremena. Molimo riješite ovaj problem.
to je sjajna igra, jedini problem je što je jam mašina vrlo spora inače sam zalijepljen za ovu igru
Sviđa mi se ova igra, ali stvari su jako skupe za kupnju😩😩 😩 😩 Ne mogu ništa kupiti. Pa varam. Time što svoje vrijeme prilagodim igri za primanje dragulja
국제 패션 스타일리스트: 드레스 업 게임 롤플레잉 zmcj
omron adv. je bug. igra se zamrzne svaki put kad izađe. pls popravi!
Cool igra
Sviđa mi se ova igra....jednostavna za igranje...ima mnogo različitih zadataka...i također offline
Previše oglasa uništava igru... Deinstaliranje!
To je dobra igra, ali ponekad klijenti uopće nisu strpljivi pa bi možda mogli dati više vremena ili poticaj za klijente
Ne znam zašto, ali vrijeme kuhanja hrane je predugo što malo otežava igru. Osim toga sve je dobro.
Ok
Dobro, ali morate se dodatno potruditi, potrebni su vam dijamanti kako biste kupovali stvari za posao kako biste zaradili novac i na kraju prošli razinu.
Sjajno iskustvo, ali bih volio da bude realnije
Vrijeme kupaca je tako kratko ..to je stvarno neugodno
Mislim da nam treba predugo da bismo morali otvoriti još jednu trgovinu, kao što radiš hamburgere za otprilike 30 razina Želim jesti drugu hranu bez da moram prolaziti kroz toliko razina
Crazy Cooking Chef Simulácie xihd
u redu je.. ali trebate još poboljšanja za još jednu priliku da dobijete dijamant.. jer ga je.. vrlo teško nadograditi i kupca se uvijek lako naljutiti
Crazy Cooking Chef உருவகப்படுத்துதல் mddm
To je zabavna igra i brzo se učitava. Ali jedna stvar koju mrzim u vezi s tim je to što ne možete lako kupiti niti nadograditi jer zahtijeva tako veliku količinu dragulja za male nadogradnje i ne možete dobro zaraditi dragulje, naravno osim što biste kupili puno toga što bi koštati vas novca. Nadogradnja uređaja i sastojaka košta vas puno dragulja i čini ga dosadnim😴 jer moram nastaviti igrati i vratiti se na niže razine da bih mogao poslužiti 1000 bezalkoholnih pića da bih imao 40 dragulja što ne dolazi tako brzo 😧
Svidjelo mi se kuhanje i dobro je za djecu poput mene
zabavno je, ali je teško podići nivo bez plaćanja nečega što je razumljivo jer programeri moraju zaraditi novac. Također mislim da ima mnogo oglasa. Uvijek slučajno kliknem na stvari koje ne želim, ali sve u svemu to je u redu igra.
Razina 18 je vrlo teška i ima previše oglasa
Sviđa mi se igra. Prođe brzo, teško se može razlikovati sendvič s piletinom i hamburger. Piletinu trebaš drugačije oblikovati ili joj poboljšati boju je jedino što imam.