Post by dayrestlonchuwi on Feb 24, 2022 2:02:22 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Scramble: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ досвід ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Scramble: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Клас
Поки що чудова гра. Працює добре. Рівні доступні для гри. Але Bakery Blitz не вміщується на екрані мого телефону, тому дуже важко натиснути на все, що мені потрібно, коли мені це потрібно.
Мені дуже подобається ця гра. Але після кожного оголошення програма повністю не реагувала, тоді мені доводиться перезапускати її, будь ласка, спробуйте знайти рішення
Привіт, після оновлення я більше не можу використовувати гру!! Він просто залишається на початковій сторінці завантаження. Я оновив до останньої версії, як ви запитали відгуки у всіх присутніх. Мій досі не працює. Хтось може допомогти.
Kitchen Scramble: Cooking Game Simulação awqa
Після отримання нового телефону та перенесення всіх моїх даних, а також усіх моїх програм і всього іншого, це була єдина гра, в якій не збереглося моє ім’я користувача. Я можу ввійти за допомогою свого облікового запису Facebook, але я був набагато попереду того, де я зараз, увійшовши через Facebook. Я точно не задоволений, тому що раніше я був набагато попереду.
подобається, але, здається, не можу отримати жодних безкоштовних оновлень, а також я продовжую робити безкоштовну рекламу готівки і не отримую грошей у своїй грі, і я хотів би отримати безкоштовні цілі, будь ласка? це не відповідь на моє запитання
Гра класна.Схожа на ту що є в вк
Виникли проблеми з моєю грою. Після оновлення він має порожній білий екран після титрів.
Я взагалі не можу грати в цю гру, переставляв її 4 рази, і все ще знаю, що удачі дуже сподобалася ця гра
Полюбляю цю гру, команда кухонних сутичок дуже корисна і намагається вирішувати проблеми, і вам дуже швидко повернеться чудово
Помилки не виправлені. Ця гра вимикається/примусово закривається весь час. Я починаю боятися, думаю, що це може заважати моїм телефонним даним
Я грав на рівні більше 10 разів і щоразу отримував 3 зірки, але не дозволив мені грати на наступний рівень і показав, що попередній рівень я не пройшов. Ця гра має цю проблему на кожному 5-6 рівні. Я граю в цю гру з 2016 року, але такі проблеми викликають у мене розлад. Я знімаю його і ніколи не буду грати в цю гру
Супер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Це справді чудова гра. Але тепер після оновлення екран став малим, будь ласка, подбайте про це. Щиро дякую за вирішення проблеми. Тому що це така гарна гра, дуже гарна графіка, нові виклики. Ще одне прохання спробуйте поставити помічника, який зробить його цікавішим. Дякую ще раз
Гра весела, але дуже глюкова. Я продовжую купувати преміальні предмети, і їх не буде, коли я повернуся в гру. Крім того, якщо у вас є подвійні духові шафи преміум-класу, калібрування вимкнено, і ви повинні торкнутися потрібного місця, щоб фактично використовувати духові шафи преміум-класу, а не звичайну духовку за ними. Гра безперечно потребує розробки над збоями. Вони дуже засмучують, коли ви купуєте предмети і не можете ними скористатися. Я вже відкрив квиток, але ще не отримав відповіді.
Kitchen Scramble: Cooking Game Simulator brm
Іноді завантаження займає занадто багато часу, а деякі візуальні елементи вже не такі гарні.
З тих пір, як я зробив оновлення для цієї гри, вона не завантажується. Це дозволить мені перейти до гри, дозвольте мені натиснути на рівень, на якому я перебуваю, але як тільки я натисну, щоб грати в неї, вона просто продовжує завантажуватися. Я зараз на Хелловін, тому, якщо мені доведеться видалити гру, мені доведеться починати все спочатку.
тому, мабуть, через півтора року відсутності нових рівнів вони створюють міні-гру cookoff кожні 4 дні, і це єдина причина, чому я відкриваю програму. але тепер з цим новим оновленням я більше не можу грати в готування, якщо не куплю жетони, щоб грати на рівні. ця програма лише ускладнює гравцям продовження гри. смішно очікувати, що люди, які хочуть грати в гру для розваги, повинні купувати жетони, щоб насправді грати.
Я дуже люблю цю гру! Вони вимкнули частини останнього оновлення, щоб знову було приємно! Дякуємо PopReach за те, що він прислухався до своїх гравців і виконував їхні вимоги! Я граю кілька разів на день вже більше року, і зараз я на рівні 1340. Є ще так багато доступних рівнів, і я планую закінчити гру!
Я перебуваю на рівні 1350, і гра продовжує зависати на півдорозі. Грає добре, а потім офіціантка перестає рухатися, але клієнти продовжують приходити, а їжа пригорає, тому що я не можу її забрати. Мені постійно доводиться закривати гру і втрачати прогрес і запаси. Це не мій пристрій чи з’єднання, тому що все рухається, крім офіціантки. Це постійно відбувається на всіх рівнях Конфетівілля
До оновлення працював нормально. Тепер жоден з рівнів для мене не завантажується. Він назавжди зависає на екрані завантаження щоразу, коли я намагаюся грати. Видалення, на жаль.
Я щойно зробив покупки і не отримав цей предмет, але забрав його зі свого облікового запису. Я більше не буду робити жодної іншої покупки в цій грі
Потрібна тонка настройка навколо ігрового кадру. Кулінарна книга постійно з’являється. Збільшення сітки допоможе. Прожити гру.
Вилетает постоянно
Я багато років граю в кухню, але з тих пір, як я завантажив нове оновлення до Хеллоуїна, я не міг грати на жодних рівнях. Просто продовжує завантажуватися.
Гра подобається, але застряг через збій. Рівень 328 залишається на 1 покровителі зліва. Я пробував 8 разів і чекав до 5 хвилин, але останній відвідувач ніколи не приходить, тому я не можу пройти цей рівень.
Насолоджуйтесь грою, коли я був молодшим. Мої діти теж живуть цим зараз, але вони не вміють готувати, лол
Sonic Runners Adventure game রোমাঞ্চকর sid
Це весела гра, але я не витрачаю свої гроші так скоро на гру, і саме це відбувається дуже близько до початку гри, щоб підвищити рівень, це навіть не дає вам підключитися до гри. Ні, збираюся видалити.
Грав у цю гру протягом багатьох років, я люблю її так адитивно, але оскільки я оновив версію для Хеллоуїна, вона не може грати, просто продовжує завантажуватися, ідучи на карту, я просто видалив і завантажте її назад, виправте це, я відчайдушно хочу спробувати версію для Хеллоуїна
Гра класна, але чомусь перестала в мене загружатися(((
Я оновив нову версію цієї гри, і вона зараз не працює. Чому? Найкраща гра, в яку я коли-небудь грав.
клас
Kitchen Scramble: Cooking Game จำลองสถานการณ์ tood
Чому гра залежить і викидає з ігри часто. Виправіть це. А так в загальному ігра класна
Я дуже люблю цю гру, я пройшов 500 рівнів, але це дратує мене через буферизацію 😞 Для того, щоб грати в цю гру, потрібно набратися терпіння
Kitchen Scramble: Cooking Game הדמיה lkyo
Я оновив гру вчора, і з тих пір я не можу грати в неї, оскільки жоден з рівнів не завантажується?!
Це дуже весела захоплююча гра, я люблю її, продовжуйте гарну роботу, для її завантаження потрібно багато часу, щоб я міг у неї грати.
Я люблю цю гру, і нещодавно я купив стартовий набір, у якому я отримав 80 кухонних готівки, а використав 55. І я залишив 32 кухонних готівки, які я отримав 6 від годинника і заробив. Я не знаю, що сталося, я залишився лише з 2 готівкою на кухні без будь-яких покупок оновлень. Я хочу знати, що сталося з цією грошима на кухні.
Моя програма вийшла з ладу, і мені довелося видалити та повторно встановити. Зробивши це, я втратив усі свої грошові кошти Kitchen Cash (242), преміальні інгредієнти, які я зібрав по дорозі, і всі мої підсилювачі. надіслали підтримку електронною поштою безрезультатно. Як я можу отримати мої речі повернуті мені.
Я оновлю гру, але після того, як я більше не можу грати, вона навіть не працює Чому? Що сталося?☹️
Гра застрягла з новим оновленням 😕
цікавий ігровий процес, дуже подобається. Шкода, що гра така мізерна, що мені потрібно чекати більше 10 секунд кожного разу, коли гра щось завантажує, і вона потребує завантаження майже в кожній речі!
Після останнього оновлення натискання на зображення чогось не обов’язково працює, часто вам доводиться торкатися збоку від нього. У мене є OnePlus 9