Post by dayrestlonchuwi on Feb 24, 2022 1:46:57 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Game of Warriors ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Game of Warriors IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ключі розблокування ▞▞▞
▞▞▞ Game of Warriors 2022 version ▞▞▞
елементи керування жахливі, і занадто багато реклами. Насправді я міг би насолоджуватися грою, якби в неї можна було грати віддалено, але елементи керування були такими безладними. Я не розумію, навіщо створювати гру з керуванням перетягуванням на сенсорному екрані, якщо вона не перетягується належним чином. просто створіть кнопки для керування екраном, якщо ви не можете зробити це правильно
Нармас
Дуже сподобалося. Чудовий досвід.Єдине, що я хотів би змінити, це позбутися королівств, які ви не можете заволодіти. Я був 4 рівня, і я намагався перейти на інший рівень 4 і зазнав поразки. загалом було круто!😋
Нічого оригінального тут немає. Встановив і зіграв 2 хвилі і ZOMG, нудьгу і презирство я відчував. Не моя чашка чаю, удачі іншим зацікавленим.
Це гра Tower Defense 🎯 Мені дуже подобається ця гра
Я грав 2 роки назат майже прошел все уровни і не пройшов 3 уровень де які то саблезубы і де вулкан А гра дуже крутая
хороша гра, але я хотів би, щоб "навички генерала" можна було скинути будь-яким завгодно, як у grow empire 2
Дуже довго качає
Гра для малявок зовсім не цікаво .Фігня якась!!!
Весела гра, але вона обманює. Він показує таймер оновлення, щоб гарантувати невдачу, або кидає у вас додаткових 50 ворогів, щоб ви зазнали невдачі. Сумно. Редагувати: ваш лист із формою запитував, як покращити. Легко. Припиніть обманювати.
Game of Warriors Stratégie spk
Дешевле огниво!
У цій грі не так багато стратегії, але вона хороша для AFK. І є два різних місця. Основна база або атакуйте сусідні кастилії.
глючна гра
Для мене це гра на 3-4 зірки. Я стикаюся з помилкою, яка не дозволяє мені отримати гроші з банку, стверджуючи, що я не в Інтернеті, коли я є, маю відмінне підключення до Інтернету та все інше. Спробував перевстановити, але це не допомогло. Перезавантаження телефону також не спрацювало.
Крута гра класніша за ґров емпайр ропм
ок
Простолінійний
Знаєш що смішно?? Я насправді думав купити щось у цій грі за справжні гроші .. і після оновлення ви зробили вчора!! Більше не варто .. ви зіпсували веселощі в грі! Сподіваюся, ви щасливі.
Game of Warriors Strategi cnsk
Норм
Game of Warriors Strateške igre bhs
Через деякий час гра стає досить одноманітною. А банк і виробник зілля зламані й марні, що ще більше сповільнює прогрес.
гра норм але надоїдає .Хто любить по сидіти і нічого не робити до тогож одне й те саме .То скачуєте .Вона одноманітна й не цікаво . Але не лагає 🤘
Я думаю, що це міцна маленька гра. Нема про що писати, але більшість мобільних ігор ні. Тут немає нічого особливого, окрім натиснення кнопки, щоб відправити кілька одиниць на боротьбу з атакуючими або обороняючимися одиницями, але якщо у вас немає нічого кращого, скористайтеся цим.
Ґамно а ні гра!!!!!💩💩💩💩💩 Іавпорсс Оооро Ьрпрогоа Ітрролл Рррроав Рррол Оооро Лол Лох Лололошка
про
Жахлива анімація, занадто швидка. Стара школа з кількома гарними ідеями.
Я її деже встановити не можу
Є карта .. гра у війни чудова .на ній сотні рівнів. Після п'ятдесяти рівнів почалися складні рівні, а потім після п'ятдесяти найскладніших рівнів настає один із найскладніших рівнів, і ми повинні боротися. Мені подобається більшість останніх рівнів. Це один із найскладніших рівнів
В основному це невдалий рімейк Grom Empire rome, але той факт, що ви можете налаштувати клонів, змушує мене поставити 2 зірки
Я оцінюю її на 2 зірки, тому що ця гра насправді не оновлює, якщо вона оновлює, то я почну грати в неї більше.
Нема чого робити... Я максимальний / завершив все, і маю 5 мільйонів золота і не на що їх витрачати. Немає нових одиниць? Немає подальших оновлень одиниць? Немає більше сіл для підкорення? Чому я маю продовжувати грати?!? Я залишу його на своєму телефоні, і якщо незабаром нічого не зміниться, я видалю.
Хороша гра, приємна функція, але мультиплеєр був би краще, тому подумайте про це, щоб більше гравців було привабливим
Якщо ви хочете а. Гра, де вам потрібно витратити реальні гроші, щоб дістатися куди завгодно, це ваша гра. золото не відновлюється, коли екран вимкнено. Гра відстойна
Я збирався залишити йому п’ять зірок, але я щойно заплатив за 155 дорогоцінних каменів і не отримав їх. Це дешево в грі, оскільки я заплатив, і я нічого не отримав
Я подивився на цю гру в playstore і очікував, що вона буде дуже гарною. Але це дуже погана нудна гра.
Cooking Marina - cooking games Pakikipagsapalaran omr
Game of Warriors Strategia ljgr
Норм, добре грати)
Додайте зменшення масштабу в бою, щоб мені не доводилося ковзати знову і знову, і кнопки автоматичного ввімкнення, щоб мені не доводилося натискати його, поки він не активує гудок та інші. Я хотів би побачити замки на карті. Щось покращити 👍🏻💪🏻💪🏻
Зависла на самому початку