Post by monapekillo on Feb 7, 2022 4:16:26 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Bomber! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Bomber! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod περισσότερα πλήκτρα ▞▞▞
▞▞▞ Planet Bomber! 2022 version ▞▞▞
Τα κουμπιά δεν λειτουργούσαν πολύ καλά. Βαρετό κλικ με διαφημίσεις. Απλούστατο
Όπως και να έχει, μια διαφήμιση κάθε φορά που καταστρέφετε έναν πλανήτη, 3-5 λεπτά το πολύ αν δεν χρησιμοποιείτε τα power ups. βαρετά επαναλαμβανόμενα βαρετά, ακόμη λιγότερο απολαυστικά από άλλα παιχνίδια βρύσης στην αγορά, μην χάνετε το χρόνο σας
ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!! Ακραία επαναληπτικότητα. Διαφημίσεις σε κάθε γωνία. Ο διπλασιασμός της ανταμοιβής σας εκτός σύνδεσης δεν λειτουργεί. Δεν παίρνεις τίποτα αν προσπαθήσεις. Τρομερό παιχνίδι. Η ελίτ συνδρομή είναι 8 $ USD την εβδομάδα; Με δουλεύεις
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι και όσοι έχουν πρόβλημα λόγω διαφημίσεων, παρακαλούμε να το παίξουν εκτός σύνδεσης (με Wi-Fi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας)
Παιχνίδι καταστροφής φυσικής, περιστασιακό παιχνίδι. Θα ξεκινήσει ξανά μετά την ολοκλήρωση του επιπέδου 100. Αναπαραγωγή χωρίς ADnoyance σε λειτουργία εκτός σύνδεσης.
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι γιατί είναι ανακουφιστικό από το άγχος και, αν είσαι τυχερός, υπάρχει αυτό το πρόβλημα όπου επαναφέρεται, αλλά οι βόμβες σου δεν το κάνουν, τότε πετάς και μετά φτάνεις εκεί που ήσουν πριν από το πρόβλημα
Ήταν όλα καλά μέχρι που εμφανίστηκαν οι αναπόφευκτες αυθόρμητες διαφημίσεις. Είμαι εντάξει με τις διαφημίσεις, καθιστούν δυνατή την ύπαρξη δωρεάν παιχνιδιών, αλλά όταν αυτό είναι ένα παιχνίδι με πάτημα και η διαφήμιση θα εμφανίζεται χωρίς προειδοποίηση και θα σας κάνει να την πατήσετε για να σας στείλει στο κατάστημα εφαρμογών, είναι λίγο πολύ . Ειδικά όταν δεν έβρισκα τρόπο να το κλείσω ακόμα και μετά από λίγα λεπτά, παρά μόνο να κλείσω το παιχνίδι. Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη μου και επιστρέψτε, στην οποία θα επαναφέρει την πρόοδο στον τρέχοντα πλανήτη σας.
Πραγματικά διασκεδαστικό και καλό χρόνο δολοφόνος. Πρόταση: Νομίζω ότι θα ήταν ωραίο αν μπορούσατε να αναβαθμίσετε κάθε ειδικό βλήμα ξεχωριστά και τους βασικούς πυραύλους. π.χ. διείσδυση, ζημιά και ψύξη. Απλά για να προσθέσω περισσότερη αίσθηση προόδου.
Ένα από τα πιο επαναλαμβανόμενα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ, το μόνο που κάνετε είναι να πατήσετε και να παρακολουθήσετε, να αγγίξετε και να παρακολουθήσετε. Και υπάρχει μια διαφήμιση κάθε 10 δευτερόλεπτα. Τόσο τόσο βαρετό. Απλά απαίσιο.
Σχεδόν ένα αδρανές παιχνίδι, δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια σε αδράνεια και όταν δεν το αναφέρουν είναι σαν ένα. Νέος τίτλος "Planet Bomber! Idle game."
Το παιχνίδι συνεχίζει να κολλάει σε σημείο που το τηλέφωνό μου μου λέει να ενημερώσω το παιχνίδι όταν ο προγραμματιστής κυκλοφορήσει μια διόρθωση σφαλμάτων. "Το παιχνίδι χάλασε λόγω σφάλματος".
Οχι
Fall Dudes (Early Access) Аркаде vra
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ!!!!!!!!
Τα παιχνίδια εντάξει για να περάσει λίγος χρόνος. Οι διαφημίσεις μεταξύ των γύρων είναι ενοχλητικές, αλλά μπορούν να παρακάμψουν με την απενεργοποίηση του wifi. Γενικά δεν είναι κακό για ένα απλό παιχνίδι τηλεφώνου.
Planet Bomber! Arked krfm
Planet Bomber! Spillehall kreh
Διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά πολλές διαφημίσεις. Επιπλέον, δεν σου δίνουν ούτε διαμάντια για δροσερές αναβαθμίσεις. Πρέπει να πληρώσετε για αυτό. Απλά ένα παράδειγμα μιας άλλης εταιρείας παιχνιδιών για κινητά που είναι πεινασμένοι για χρήματα. Απογοητευμένος επίσης, γιατί το παιχνίδι ήταν εθιστικό.
From one planet to another planet, an endless journey. ... Πλατφόρμες: iOS (4); Εκπτώσεις: 0; Βίντεο: 0; Εκτίμηση: 0; Κριτικές: 0 ... Planet Bomber!
Planet Rock - Motorhead, Overkill Puzzle. Αυθεντικά εμπορεύματα, T shirts, hoodies, ... Bomber Puzzle. € 21,00. Motorhead - Bomber (500 Piece Jigsaw Puzzle).
δεν υπάρχει κανένα νόημα! απαίσιο!
Λοιπόν, αν δεν χρειάζεστε διαφημίσεις, απενεργοποιήστε το WiFi
την πρώτη φορά που έπαιξα το παιχνίδι μπόρεσα να έχω την καλύτερη τύχη με την πιο πρόσφατη έκδοση το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασης για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία και τις προάλλες θα είναι σε θέση να έχετε την καλύτερη τύχη με την πιο πρόσφατη έκδοση του πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτή την ενότητα προσεκτικά επιλεγμένα ξενοδοχεία.
ήταν καλό για χάσιμο χρόνου, απογοητευτικό που σε ξαναρχίζει από την αρχή αφού νικήσεις το αφεντικό και 100 επίπεδα. προσθέστε περισσότερα επίπεδα και λίγη αντίσταση και θα μπορούσε να είναι καλύτερο παιχνίδι
Πάντα ήθελα η καταστροφή κόστους σε άλλους πλανήτες είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι
Αγόρασε LEGO Star Wars 75008 TIE Bomber Pilot Asteroid εύκολα και γρήγορα από το Zipy - Απλές αγορές από το eBay, στα Ελληνικά και με τις πιο συμφέρουσες
Βαρετές, επαναλαμβανόμενες και πάρα πολλές διαφημίσεις σε σημείο που δεν μπορούσα να παίξω σωστά, και ακόμη και με ενεργοποιημένη τη λειτουργία αεροπλάνου συνεχίζονταν.
αρκετά βαρετό μετά τους 5 πρώτους πλανήτες. Μετά από κάθε πλανήτη είναι μια διαφήμιση. Τίποτα νέο για ένα παιχνίδι βρύσης.
Καθυστερεί στα τελευταία επίπεδα, οπότε δεν θα αγόραζα αν δεν έχετε καλό τηλέφωνο. Κατά τα άλλα είναι καλό.
Τυπικό παιχνίδι βουντού. Καλό να σκοτώνεις χρόνο ειδικά αν σου αρέσουν τα πρόσθετα. Απλό στην εκμάθηση αλλά όχι πραγματική πρόκληση;
Το παιχνίδι είναι τόσο εθιστικό τα χειριστήρια είναι εύκολα και τα. Το παιχνίδι δεν καθυστερεί τόσο πολύ όταν εκτοξεύεις όλους τους πυραύλους σου
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι. Αλλά προσπάθησα να πληρώσω για την προσθήκη δωρεάν και το παιχνίδι μου είπε ότι απέτυχε. Οπότε προσπάθησα ξανά, το παιχνίδι μου είπε ότι απέτυχε ξανά. Αλλά χρεώθηκα δύο φορές και για τις δύο φορές που προσπάθησα να αγοράσω, προσθέστε δωρεάν.
Καλό παιχνίδι, εξαιρετική ιδέα, αλλά ένα τρομερό πακέτο συνδρομής που κερδίζει χρήματα. 7,99 $ την εβδομάδα (32 $ το μήνα) είναι τρομερά υπερτιμημένο για 3 μικρά κομμάτια περιεχομένου. Μην υποστηρίζετε αυτήν την εταιρεία με την άπληστη συνδρομή τους.
Ειναι πολυ καλο. Τα όπλα είναι ωραία, αλλά οι μάχες των αφεντικών απλώς επαναλαμβάνουν τα ίδια αφεντικά με τη σειρά, ώστε να παλιώνει γρήγορα.
Το πρώτο πράγμα που εμφανίζεται είναι να ζητάς χρήματα. Στη συνέχεια, υπάρχει μια διαφήμιση μετά από κάθε επίπεδο. Δεν έχετε κανέναν έλεγχο σχετικά με το πού προέρχεται ο πύραυλός σας, κάτι που το κάνει λίγο πολύ τυχερό αν ένας πύραυλος που εκτοξεύετε πρόκειται να χτυπήσει στο σωστό σημείο ή όχι. Υπάρχουν πολύ καλύτερα παιχνίδια αδράνειας που έχουν πολύ λιγότερες διαφημίσεις και πολύ λιγότερη δημιουργία εσόδων.
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι. Και υπάρχουν πολλά όπλα για να ξεκλειδώσετε πολλούς πλανήτες και όχι μόνο. Υπάρχει πολλή ψυχαγωγία στο παιχνίδι. Έχω ξεκλειδώσει κάθε όπλο.
ΟΧΙ καλα. κατά τη λήψη του παιχνιδιού, μου ζητήθηκε να επιλέξω την κοινή χρήση δεδομένων αυτού του παιχνιδιού. Συμφώνησα και η οθόνη του παιχνιδιού δεν εμφανίστηκε ποτέ, αν και ένιωθα τη δόνηση των βομβών να χτυπούν τον πλανήτη με ΜΗΔΕΝ οπτικά εφέ. Αυτό το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει για λίγο και εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά λάθη.
Ενώ στην αρχή ήταν μια καλή στιγμή, οι διαφημίσεις έγιναν εξαιρετικά ενοχλητικές, όταν αγόρασα καμία διαφήμιση στο κατάστημα λαμβάνω 2 διαφορετικά μηνύματα, 1 από το google λέγοντας ότι η πληρωμή ήταν επιτυχής, μετά ένα από το παιχνίδι που έλεγε απέτυχε, τείνω να πιστεύω στο google επειδή τα χρήματα αφαιρέθηκαν από τον λογαριασμό μου, αλλά εξακολουθώ να λαμβάνω διαφημίσεις