Post by monapekillo on Feb 7, 2022 3:58:51 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pooking - بیلیارد شهر ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pooking - بیلیارد شهر IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب افزایش primogems ▞▞▞
▞▞▞ Pooking - بیلیارد شهر 2022 version ▞▞▞
عالی بود. بدتر شدن. تبلیغات بسیار دور، بسیار زیاد. یکی بین هر فریم، حالا آنها اضافه کرده اند این احمقانه باید "کلیک کنید تا باز شود" یک جعبه رمز و راز در شروع هر فریم "چیز" و یک تبلیغ دیگر هنگامی که شما انجام می دهید. به بسیاری از تبلیغات تا حد زیادی. زمان حذف نصب و تماشای هیچ یک از آنها است.
سلام داش
صفحه نمایش و صدا را دوست دارم ... واقعی به نظر می رسد ... اما نمی توان آنلاین بازی کرد 😭 ...
خوبه سرگرم کننده
سرگرمی خوبیست فقط امتیازها باید روشنتر ثبت شود کمی نا معلوم است.....
Pooking - Billiards City Sport kyev
تبلیغات خیلی زیاد مهم نیست که یکی در پایان هر سطح باشد، اما وقتی قبل از اینکه جدول را تمام کنم، بازی من را قطع می کنند، آزاردهنده می شود.
بازی جالبی است اما چندان خوب نیست
تبلیغات زیادی در هر بازی.. حوصله ام سر رفته و وقتم را تلف می کنم
خوبه دمتگرم
خخخخخ
خاک توسط ک این بازی رو دانلد کردین اینتر سگ 😤😡😤😡
در اکثر موارد، این یک بازی بیلیارد مناسب است به جز ... نمی دانم که آیا قسمت اول فقط یک بازی سطح به سطح است و سپس یکی به جنبه های واقعی 8 توپ می رسد، اما من تا سطح 25 بازی کردم و انجام دادم. پایانی نمی بینم اگر بازی های سطح به سطح می خواستم Candy Crush یا Angry Birds را دانلود می کردم... وگرنه بازی خوبی است.
اگر از طرفداران بازی بیلیارد هستید این 8 Ball Pool را از دست ندهید. یکی از بهترین و محبوب ترین بازی های ساخته شده در این ورزش که هر علاقه مندی به بازی
این یک بازی شگفتانگیز است، اما میتوانید چیزی اضافه کنید که در آن یک دکمه وجود دارد تا بتوانید به مسابقات 1v1 در برابر افراد آنلاین بروید.
روشی عالی برای یادگیری بیلیارد
برنامه خوبی است به جز یکی دو مورد. من در اکثریت 67 سالی که روی این زمین هستم، استخر بازی کرده ام. شماره 1 من بارها دیده ام که پس از یک شوت، توپ کوئه در یک زاویه خم می شود تا خراشیده شود. شلیک به همان شات با نتایج یکسان. شما در واقع می توانید منحنی توپ را برای خراش ببینید. شماره 2 من شوت های زیادی زده ام که توپ کوئه باید تمام حقوق منطقی روی سبز متوقف شود. توپ شما هرگز کند نخواهد شد. چرا؟؟؟ این اغراق آمیز است، اما شما یک ضربه می زنید. سپس همه در سراسر جدول s
پاپ آپ خیلی زیاد قبل از شروع بازی مجبورید یک تبلیغ تماشا کنید. بعد از هر بازی شما مجبور به تماشای یک تبلیغ هستید. گیش! چند بار باید پنجره یک آگهی را ببندم؟
مالی نیست
حدود پنج دقیقه سرگرم کننده باشید. این یک بازی استخر استاندارد نیست و قبل از هر "سطح" تبلیغات وجود دارد.
خیلی خوبه ولی بعد از یه مدت تکراری میشه و اینکه مراحلش سخت میشه خیلی سخته برا همین دو ستاره کم کردم🤒🖤🤔ممنونم از سازنده این بازی من که خوشم اومد پیشنهاد میکنم شما نصب کنید🙏🏻💯💕
😘😘🤩😍😍😘😘😍😘😘😍
بازی سرگرم کننده است، اما از شنیدن تبلیغ سیاه و سفید یکنوع بازی شبیه لوتو بعد از هر سطح خسته شدم! من بعد از مرحله 12 حذف می کنم. آزاردهنده
من از ابتدا این بازی را دوست داشتم تا زمانی که به سطوح قبل از 500 رسیدم. من در سطح 538 هستم و در حال حاضر حدود 40 سطح یا بیشتر روی همان جدول مربع سبز هستم. من همه را به جز 3 توپ با 19 توپ بازی کردم و اکنون 18 توپ هستند که با آنها بازی می کنم. این میز داره قدیمی میشه و امیدوارم کاری بشه که روی میزهای دیگه هم پخش کنم و صدا رو درست کنم. بعضی از بازی ها هیچ صدایی ندارند تا زمانی که یک بازی را تمام کنم و بعد بازی بعدی صدا داشته باشد. فکر می کنم یک باگ در بازی وجود دارد.
دانلود بازی اندروید Pooking
تبلیغات لعنتی خیلی زیاد!
بدنیست
بازی Pooking - Billiards City - اپل سنتر
Speed Hero: Superhero Games Pustolovske igre zyuo
خوب است، اما تبلیغات یک بازی نیست، یکسان نیست
بازی خوب است اما خیلی آسان و تکراری است.
بازی خوبی است اما فکر می کنم پایانی ندارد من به سطح 850 رسیدم اما پایان را خسته از بازی ندیدم
بد نیست ولی عالی هم نیست...مثلا معلوم نیست امتیازی که میگیری کجا هست و سیو میشه که بتونی باهاش ابزار بخری.
خوبه.. من خوشم آمد.. بهرحال سلیقه ها متفاوته
تبلیغات زیادداره اصلا بازی نمیشه
چون آگهی داره و استاندارد نیست بدرد نمیخوره وگرنه اگه اینا رو نداشت بهترین در نوع خودش بود بخاطر کیفیت بالای گرافیکش.
خوبه سخته فکت یه مر حلش چرته
تبلیغات بسیار زیاد، بازی را به درد می آورد، تبلیغات در وسط بازی شروع به پخش می کنند، و هر بار که یک دور را تمام می کنید، تبلیغ دیگری ظاهر می شود! آن را برطرف کنید
به نمایش تبلیغات بعد از هر سطح ادامه دهید
Pooking - Billiards City Sport naky
بددددددد
بدون شک زیاده
Pooking - Billard City Sport yimz
Pool Ball Master از محبوب ترین و سرگرم کننده ترین بازیهای بیلیارد اندروید از استودیوی بازی سازی 3DGames برای تبلت ها و گوشی های با سیستم
من مطمئن نیستم که هدف چیست. ما از سطحی به سطح دیگر می رویم و این بازی های کوچک را روی میزهای بیلیارد به شکل عجیب و غریب انجام می دهیم. گاهی اوقات ما یک ارتقاء نشانه دریافت می کنیم. ما مقابل حریف بازی نمی کنیم. تا اینجا من بالای سطح 100 هستم و هیچ هدف واقعی وجود ندارد.
نمیدونم خوبه یا نه هنوز بازی نکردم بزار امتحان کنم
این یک بازی عالی قبل از آخرین به روز رسانی بود، اکنون فقط تبلیغات بی پایان وجود دارد. چنین شرمساری!!
بازی Pooking - Billiards City - دانلود | کافه بازار
بازی جالب و جالب است و به فرد می آموزد که چگونه در دنیای واقعی کامل باشد. خوشم می آید
واقعا خنده دار. امیدوارم بازی من را بهتر کند. بعدا بهت خبر بده
تبلیغات خیلی زیاد 😐