Post by monapekillo on Feb 7, 2022 3:55:58 GMT -4
------------------------------------------
▶▶▶▶ Join Clash 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Join Clash 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ pettused suurendavad ressurssi ▞▞▞
▞▞▞ Join Clash 3D 2022 version ▞▞▞
Mäng lihtsalt tahab, et te iga mängu taaskäivitaksite, liiga palju reklaame, kustutage see asjata mäng.
Mul oli raske klõpsata põhjust ei või ei, kuid ma tõesti tahan neid hindu paljude reklaamide kõrval! miks? sest need on tüütud!
Mäng on tegelikult päris lõbus, kui saate mängu mängida. Selle ülevaate jaoks määrasin mänguajaks 4 minutit. Ma pidin veetma 1:30 mängu mängides ja ülejäänud 2:30 oli reklaamide vaatamine. Näiteks laeka avamine eeldab reklaami vaatamist... siis, et pärast selle avamist preemiat saada, tuleb vaadata teist. See on liigne ja ärritav. 👎👎
Ma lihtsalt armastan seda rakendust!!☺️ Suurepärane mänguviis, kenad juhtnupud ja ka natuke väljakutseid pakkuv👌 .. aga ma ütleksin, et näidata vajadust skinnide järele. Nagu jänesepeapaela valimisel, peaks inimene hüppama. Või kui sul on detektiivinahk, peaksid stringid lähemalt vaatama. Muidu on see kõigi aegade parim rakendus😊😊
See on okei mäng. Kuid iga kord, kui proovite järgmisele tasemele liikuda, on lisand. See muutub üsna tüütuks ja mäng muutub väga kiiresti igavaks. Ma ei soovita seda alla laadida
Ärge laadige seda mängu alla. Liiga palju reklaame. Sarnaseid mänge on vähemate reklaamidega
加入和冲突 3D 街機 ydg
Block Strike Hərəkət uaxu
Mäng on hea. Mulle meeldis see, kuid desinstallisin selle mängu vähem kui päevaga, kuna REKLAAMID oli hullumeelselt!!!! Palun stoppppp. Minimaalne reklaamide arv on korras. LIIOOOONI paljud reklaamid on tüütud. Desinstallitud 👍
Liiga palju reklaame, see on nii tüütu
Chееrlеаdеr Run Gаmеplay 3D MАХ LEVEL 229 NEW MOBILE GAME gtu8Vaatamised 1,2 tuh12 tundi tagasi. 8:54. Going Balls vs Join & Clash NEW UPDATE MAX LEVEL
Ma vihkan seda, igav ja iga tase on sama, mis eelmine!! Palju reklaame!!
Mängu iga 15 sekundi kohta on 30 sekundit reklaame. See oli väga tüütu. Mäng oli pigem naljakas kui lõbus ja suure hulga reklaamide tõttu polnud sellest palju kasu.
Laaditi alla, kuna see nägi lõbus välja, mängis taset, sai reklaami, täiendas oskust, sai teise reklaami. Desinstallitud! Kellelgi pole aega terve päeva istuda ja reklaame vaadata, üks pärast taset on hea, aga mitte pärast kõike, mida teete!
See on hea mäng, aga 😡 palju ma jätan andmed välja, siis me mängime nii palju aega am up mäng ?ei ..... Kui sa mängid sadu , tuhandeid kordi .... Sa tunned end tõesti hästi mängus ...☺...... Kui sa ei mängi nii palju kordi nagu .. sadu , tuhandeid aeg ............ Tunnete end halvasti mängudes kõik... kõik . Kas mängust aru saada? ! '😎😎😎😎😎😎😎. Kas see mäng on halb? Ei, tunnete end halvasti, tunnete kõiki mänge halvasti, installite ei.
Hmm tase 923 ja mängu jaoks päris korralik 🎮🎮 tahad saada vaba aega, kui sa mängid, see on see mäng, mida sa tahad, aga 3 tärni, vabandust, mul on palju tõrkeotsingut ja see pole õige, aitäh, et mind mõistad 5 tärni lihtsalt parandage oma mäng mulle 🤔😤🤨🧐
Sellel on potentsiaali, kuid umbes iga 6 sekundi järel olevad reklaamid rikuvad mängu tõesti, ma ei soovita, kui teile ei meeldi ärrituda
Jõudsin siia reklaamide kaudu ..ja mäng on eksitav. Liiga karm ja liiga palju reklaame. 70 mb ja minu aja raiskamine. Masendav mäng!!! Tärnihinnangud peaksid olema negatiivsed
Vähe lõbus mäng, mis eksisteerib ainult reklaamide saatmiseks. Ekraani allservas on pidev reklaam ja pärast tasemeid arvukalt täisekraanil reklaame. Väga pettunud. Kõik selles mängus näib olevat venitatud, et tarbija tunneks end väsinuna või kurnatuna. Tarbijakogemusele on väga vähe mõelnud. Varem oli see kahetärniline arvustus, kuid pärast paari esimest taset hakkate iga etapi lõpus reklaame kuvama. See on musternäide halvasti teenitud raha haaramisest.
Ma armastan seda mängu nii väga, et 50 päeva pärast jõuan 1 miljoni triljoni tasemele, et peaksite selle peatama ja installima, sest see on non-stop mäng, mulle meeldib see nii väga! Seega, kui see mulle meeldis, peaks see meeldima ka teile, sest te pole seda kunagi varem proovinud, nii et nüüd on aeg see installida, palun tehke seda minu eest, sest ma armastan seda mängu ja nüüd olen tasemel 3291 ja olen ülimalt põnevil. Loodan, et teile meeldib see ka...... on.... A.... Head..... Aega... mängida.... See.... mäng... LOL!🤩
Mäng muutub mõne aja pärast igavaks. Kõik, mida saate teha, on avada erinevad mütsid, mis ei mõjuta teie avatari mängukvaliteeti ega võimeid. See on puhtalt lisavarustus. Mäng on liiga lihtne ja vajab edasiarendamist. Oh, btw mõne riigi poiste nimed ei ühti selles riigis räägitavate keeltega, palun uurige.
Join Clash 3D Arcade qor
Tundub, et see mäng on pooleldi valmis. Mõned ühisfunktsioonid, kuid enamasti on see viis reklaamide kuvamiseks. Kindel kontseptsioon, ma oleksin tahtnud rohkem oma küla ülesehitamist ja teiste pommitamist näha. See tundus mõttetu lisana
Tere poisid loodan, et teil kõigil läheb hästi.....täna on meie teemaks clash 3D ennekõike pidage meeles asju, et jätkate õpinguid või hoolitsete oma vaimse ja füüsilise tervise eest arusaadav nüüd alustame ma ei saa mängida see mäng, kuid ma näen teda lisamas ja ma arvan, et see on suurepärane ja lihtne, kuid nauditav mäng ning ma annan talle viis tärni, nii et ma palun teil kõigil see mäng installida ja käsi pesta, hoida distantsi, püsida kodus ja jääda turvaliselt. Aitäh....
See mäng on fantastiline, aga kui sul on liiga palju inimesi, siis mõned neist kukuvad kokku ja kui sa oled juba lõpus tõeline ja kõik su inimesed on juba kukkunud ja järel on ainult üks, see oled sina ja teine meeskond ja teine meeskond, siis sa ei saa peksa neid, nemad löövad sind kõigepealt läbi, sest sa oled seal ainuke
See mäng on täis reklaame. Igal tasemel ja enamikul asjadel on vaja reklaame vaadata. Lõbus esimese 10 taseme jaoks. Hilinenud juhtnupud ja pärast seda pole tegelikku kordusväärtust. Enamik hilisemaid tasemeid näib olevat loodud nii, et esimesel katsel on võimatu võita, ja versiooniuuendused tunduvad olevat üsna väärtusetud.
See mäng on väga huvitav, kuid probleem on selles, et pärast taseme lõpetamist see laaditakse ja see ei lõpe õigel ajal. Sooviksin, et te parandaksite seda.
ilma lisadeta on see mäng lisadega päris lõbus, see on prügikast. Teen 3-päevase VIP-liikmesuse, kavatsen tühistada 31.
mäng on üsna okei ja saate WiFi välja lülitada, et mängida ilma tüütute reklaamideta. Kuid tasemed kordavad end palju, nii et mõne aja pärast muutub see igavaks. Võib-olla oleks hea selle mängu uute tasemete loomine või täiesti uus mänguviis.
Huvitav kontseptsioon ja mäng, kuid reklaamid on lihtsalt liiga püsivad. Võitis etapi? Seal on kuulutus rohkem kulda. Kas te seda reklaami ei teinud? Igatahes on lühem reklaam. Leidsid kingituse? Nali naljaks, peate selle reklaami vaatama. Täitsid selle arvesti? See on ka reklaam! See lihtsalt võtab mängust nii palju ära. Ma saan aru, et arendajal on vaja raha teenida, kuid see on liigne.
Hea ilma lisanditeta, kuni pole taasesitamist võimalik, tasemed ei muutu keeruliseks ja minu kuningriiki uuendatakse. Kohandatavus pole ja kui teil on kõik peakatted, on nende avamiseks endiselt edenemisribad...
Iga kord hakkab igav. ainult reklaamid tulevad väga raskelt. Mulle see mäng ei meeldi. Esiteks tuleb see väga kena. pärast seda, kui see sulle ei meeldi
See on peaaegu suurepärane mäng. Lugesin arvustusi enne selle installimist ja leidsin, et need on õiged. Peaaegu igal tasandil on reklaame ja ilma muusika/helideta tundub tühi tunne. Ainus mängutegur, mis mulle kummaliseks pidas, oli see, et kui teie sõrm peatub, ei liigu inimene edasi. Minimaalsete muudatustega, nagu muusika lisamine, vähem reklaame ja võib-olla graafika täiustamine, võib see olla ülimalt sõltuvust tekitav ja lõbus mäng, mida ma toetaksin. Palun ärge olge järjekordne Ketchappi rahanägija. Palun.
What is the importance of sampling plan? What is another ...
Join Clash 3D Arkádové uav
liiga palju reklaame! pärast 1. taseme lõpetamist pakuvad nad reklaame vaadata, isegi kui klõpsate ei, panevad nad teid ikkagi reklaame vaatama! nii et see pole valik! nad sundisid meid igal tasandil reklaame vaatama!
Hea lihtne lõbus mäng, mis aja möödub, oli kõik, mida ootasin. Kokkuvõttes see on see, mida ma sain, kahjuks võtab see nalja, kui veedate suurema osa ajast reklaamide vaatamisel. Enne kui ütlete "nii teenime raha, et jätkata mängu värskendamist ja hoida seda tasuta mängimiseks"... Prügi! Kui lõpetan taseme ja näen võimalust reklaami vaadates oma võitu suurendada, nõustun sellega. Kui aga otsustan seda mitte teha, olen siiski sunnitud vaatama reklaami, mis on jabur 👎
Mäng on täpselt selline, nagu reklaamitud. See on lihtsalt reklaamidega nii tüütu. Saan aru, et peate reklaamitulu saama. Aga kui pakute mulle reklaami vaadates täiendavaid münte ja ma keeldun, ei peaks ma ikkagi kuulutust vaatama
Minu lemmikosa mängu juures on see, kuidas ma vajutan boonusmüntide saamise võimalusele ei aitäh, et saaksin reklaami vältida ja see paneb mind vaatamata reklaami vaatama! See on armas väike mäng, millel on lõbus eeldus, kuid... jeesus. Tundub, et mäng üritab mulle reklaamide vaatamise asemel näidata paremaid mänge, mida võiksin mängida.
See mäng ei ole lõbus. Selle igav ja takistused ei muuda mängu huvitavaks, vaid masendav ning alternatiivses mängurežiimis põhjustavad need lihtsalt täiesti tarbetuid tõrkeseisundeid, mida ei saa vältida. Need peaksid põhinema ajastusel, kuid need on lihtsalt vältimatud
Ma ei pane reklaamide vastu midagi, kuid kulutate reklaamide vaatamisele palju rohkem aega kui mängu mängides. 15 minutiga saate mängida umbes 5. Müntide vms saamiseks. See on reklaam reklaami järel. Ei ole seda väärt.